Distansgatan 2

Kontor, 385 - 740 m2, Göteborg, Högsbo/Västra Frölunda

Mycket trevlig kontorslokal med utmärkt exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden
Välkommen upp till översta våningen och denna trevliga kontorslokal om hela 740 m². Lokalen har härligt ljusinsläpp i från två väderstreck. Planlösningen är idag indelad i flera kontorsrum av varierande storlek, det finns flertalet mötesrum, förråd och ett stort pentry. Här finns möjlighet att anpassa lokalen efter eget behov. Lokalen kan delas och ytorna blir då ca 385-367 m² vardera.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!
OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Högsbo-området mot Flatås, området är under utveckling och förtätas med nya bostäder och service. Här har man nära till Linnéstadens puls och härliga grönområden i Slottskogen och Änggårdsbergen

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns god tillgång till att hyra parkeringsplatser

Närservice

I närområdet finns ett par lunchrestauranger. Linnéstaden/Haga, Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger några minuter bort med bil, här finns all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, gym, klädbutiker, apotek, systembolag mm.

Kommunikationer


Busshållplats Tvärhandsgatan, cirka 25 m från fastigheten, tar dig till knutpunkten Marklandsgatan på mindre än 5 min, till Frölunda Torg tar det ca 10 minuter och till Linnéplatsen 15 min.

Promenadavstånd till Marklandsgatan, ca 10 minuter

Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

Parkering finns att tillgå vid fastigheten. Garage finns att hyra, till garagen är det separat kö.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Högsbo/Västra Frölunda

Liknande lediga lokaler i Högsbo/Västra Frölunda