Torggatan 28

Kontor, 103 m2, Enköping, CentrumTrevlig och ljus kontorslokal uthyres i ett toppenläge mitt i centrala Enköping! Fastigheten är belägen vackert precis intill Stora Torget, det centrala läget erbjuder en bra tillgänglighet för både kunder och anställda.

Lokalen nås med enkelhet via ett trapphus som är utrustat med en hiss. Ytan består idag av kontorsrum i diverse storlekar med tillhörande pentry samt två toaletter med dusch. En av toaletterna kan med enkelhet anpassas för människor med funktionshinder. Lokalen är i gott skick och präglas av ett fint parkettgolv samt övriga ljusa ytskikt. Vidare är lokalen utrustad med mekanisk ventilation vilket förbättrar luftkvalitén för er arbetsplats. Här finns det möjlighet att skapa en modern arbetsplats för er som är i behov av en mindre kontorslokal. Sedan erbjuder läget även en bra exponering för ert varumärke.

Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

OMGIVNING/NATUR Området i det centrala Enköping erbjuder närhet till handel, olika restauranger och tjänsteföretag. Här passerar mängder med människor dagligen vilket skapar naturliga flöden som gynnar ert företag. Ett stenkast bort från området ligger skolparken och olika idrottsanläggningar.

Företag i närheten

FÖRETAG I NÄRHETEN All form av närservice som ert företag kan tänkas behöva finns i centrala Enköping.

Kommunikationer


Det centrala läget erbjuder en enkelhet när det kommer till kommunikationer. I närheten finns mängder med busshållplatser, vidare ligger Enköping station enbart 4 minuter bort med bil.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Centrum 2512

Byggår

1939

Renoveringsår

1996

Våningsplan

2


Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och från luftKontakta Annonsör

Ola Sjödin
010-178 58 76
ola.sjodin@neobo.se


Kontakt

Ola Sjödin
Ola Sjödin
010-178 58 76

ola.sjodin@neobo.se

Neobo
Läs mer om Neobo och deras 65 lediga lokaler
www.neobo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328532

Utvalda lokaler från Neobo i Centrum