Hantverkaregatan 24

Kontor, 167 m2, Arlöv

På ett lättillgängligt pendlarläge i helt nytt kvarter väntar denna kontorslokal à 167 kvm på sina första hyresgäster!

Enligt planritning har lokalen ett helt öppet kontorslandskap (anpassningar kan göras) med stora fönster åt tre väderstreck vilket ger otroligt ljus och luftig känsla i lokalen. I kontoret kommer det finnas pentry samt WC och RWC. Entré genom trapphus med hiss.

Mycket bra pendlarläge med helt ny station som närmsta granne där det kommer ta 7 min till Lund och 5 min till Malmö, samt en ny bussknutpunkt precis utanför fastigheten med 3 busslinjer till bla Lomma, Staffanstorp och Lund - detta kommer bli ett väldigt tillgängligt kontorsläge!

I fastigheten kommer det att byggas bostäder, vård/samhällsservice, kontor, butiker och restauranger/café. Intill fastigheten finns Burlöv Center med stort utbud av shopping, livsmedel, service med mera.

Fler ytor finns lediga i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och förslag om användning!

Omgivning

Kvarteret Hanna är unik i sitt läge centralt i Arlöv, kommunen och Öresundsregionen. Närmaste granne är Burlöv Centralstation som ger bra tillgång till kollektivtrafik och ett fantastiskt skyltläge. Kv. Hanna är en viktig pusselbit i utvecklingen av stationsområdet och närliggande Kronetorpstaden.

Planlösning

Lokalen avser den vita ytan på bifogad planlösning. Blå markering visar läget i byggnaden.

Kommunikationer

Bra kommunikation - Burlövs station i Arlöv byggs ut till en pendlarstation, förväntas vara klar slutet av 2023. Ombyggnaden till pendlarstation innebär att också Öresundståg kommer att stanna i Arlöv, vilket ökar turtätheten mot Malmö/Köpenhamn och mot Lund. Avsikten är att dagens halvtimmestrafik ska utökas till sexminuterstrafik. Dessutom ger den alla i Öresundsregionen bättre möjligheter att komma till Burlöv. År 2030 förväntas 6 000 personer stiga av eller på tågen här varje dag.

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter i fastigheten, blivande parkeringsgarage och i omgivningarna. Laddplatser kommer erbjudas.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon

Liknande lediga lokaler