Dokument

Ritningsförslag
Situationsplan

Hedgatan 40

Industri/Lager, 900 - 1080 m2, Örebro, Boglundsängen

Etablera dig i en ny byggd industri- lagerlokal på Boglundsängen! Byggstart 2023, ca 900 kvm + entresol. Möjlighet att påverka utförandet.

Med en potential på upp till 900 kvm markyta plus en entresol på 180 kvm, står du inför möjligheten att skapa en anläggning som är helt anpassad efter dina specifika behov. Oavsett om du planerar att etablera en state-of-the-art produktionsanläggning, en logistikcentral eller behöver ett omfattande lagerutrymme, har du här en plattform för att förverkliga dina visioner. Vi är här för att hjälpa dig göra detta till verklighet.

Hedgatan 40 är strategiskt belägen och ger dig omedelbar tillgång till Örebros utmärkta transportnätverk. Med närhet till motorvägar och huvudvägar är det enkelt att nå ut till dina kunder och leverantörer, vilket ger din verksamhet en konkurrensfördel som är svårslagen.

Varför vänta när du kan vara med och forma morgondagen redan idag? Kontakta oss nu för att diskutera dina visioner och krav för den här spännande nyetableringen på Hedgatan 40. Tillsammans kommer vi att skapa ett utrymme som är skräddarsytt för att möta dina behov och överskrida dina förväntningar.

Se bifogade skiss samt ritningsförslag.

Omgivning

Företag i närheten

Byggmax, Casa de padel, City Gross, Chop Chop, KFC, Burger King med mera

Parkeringsmöjligheter/garage

Stor yta för rangering/parkering

Skyltläge

Mycket bra skyltläge längst med Hedgatan

Kommunikationer



Går att ta sig till fastigheten med ett flertal bussar.



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Protonen 7

Byggår

2023

Planlösning

Nyproduktion, se bifogat skissförslag.




Kontakta Annonsör

Carl Willerman

Carl Willerman