Koppargatan 4

Industri/Kontor/Lager, 2352 m2, Tranås, Södra

Lagerlokal med lastkaj, tillhörande kontor samt möjlighet att hyra till markyta upp till 2 000 kvm

Ledig lagerlokal inklusive kontorsytor om totalt 2 352 kvm belägen på markplan. Lagerdelen om 2 227 kvm erbjuder goda lastningsmöjligheter via lastkaj med tre portar. Planlösningen består till största del av öppna lagerytor och takhöjden uppgår till cirka 5,9 meter. Direkt anslutande kontorsytor om cirka 325 kvm består av en kontorsindelad planlösning med kontor i olika storlekar, konferensrum samt faciliteter i form av pausrum, pentry/kök, förråd, omklädningsrum, dusch och WC.

Byggnaden ligger med fri access mot Koppargatan och gårdsplanen erbjuder stora asfalterade rangerytor för uppställning samt gott om parkeringsplatser. Här finns även ledig mark för utomhuslagring om ca 2 000 kvm som kan användas exempelvis för lagerhållning/uppställning av fordon, maskiner, utrustning, fraktcontainrar, byggmaterial och annan last. Marken kan anpassas för ert behov och det finns möjlighet att stängsla in ytan.

Det finns ett enklare serviceutbud i närområdet, bland annat populära Koppargatans kök, som ligger granne med bygganden.

Tranås är strategiskt placerat mitt i Sverige mellan Jönköping och Linköping. Tranås Södra är ett industriområde 3 kilometer söder om Tranås i nära anslutning till riksväg 32 som leder vidare till den viktiga tranportlänken E4. Området är präglat av industrier, lager och verkstäder. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss och tåg.

Omgivning

Företag i närheten

Lindbom och Svensson Mat AB, Bosch Thermoteknik AB, Tranås Åkeri AB, Mässbolaget AB och Besikta

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering

Närservice

Enklare serviceutbud av lunchrestauranger finns i närområdet, bland annat populära Koppargatans kök.

Vägbeskrivning

Närhet till riksväg 32 som ansluter till E4

Kommunikationer



Goda kollektivtrafikförbindelser med buss och tåg



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Städet 3

Byggår

1979

Våningsplan

1 av 2

Planlösning

Se planritning bland bilder eller ladda ned PDF.


Takhöjd

5,9 m

Lokalen kan nås via

Lastkaj med 3 portar samt egen entré till kontorsdelen



Kontakta Annonsör

Lisa Tegnér

Lisa Tegnér