Stensätravägen 8

Industri/Kontor/Lager, 1037 - 2453 m2, Stockholm, Skärholmen

Ta chansen och hyr ett funktionellt höglager med tillhörande kontor samt personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge! Möjligt att dela lokalen.
Nu finns möjligheten att hyra ett funktionellt höglager med tillhörande kontor och personalutrymmen i ett logistiskt utmärkt läge! Lagret uppgår till ca. 1 728 kvm och kontoret/personaldelen ca. 725 kvm. Möjlighet finns att dela lokalen om så önskas. Se bifogad planskiss längre ner i annonsen.

Lagerdelen har fyra inlastningsportar med stora rangerytor för svängutrymme och avlastning som även är lämpad för större lastbilar. Den invändiga takhöjden är strax under sex meter. Här finns också en interntrappa som leder upp till lokalens entresol där en mindre kontorsdel finns.

Personaldelen som är i direkt anslutning till lagret har matsal med fullutrustat kök, ljusa kontorsrum i olika storlekar, mötesrum, konferensrum, förråd samt flertal toaletter. Ytterligare kontorsrum i varierade storlekar finns på övervåningen med tillhörande faciliteter såsom pentry, förråd samt toaletter.

- Vi anpassar gärna lokalen utefter önskemål, både gällande ytskikt och planlösning.

- Lokalen blir vakant 2024-03-01. Tillträde kan ges tidigare vid en överenskommelse med befintlig hyresgäst.

- Uppställningsyta utomhus för containers.

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för ex. industrilokal/industriyta, verksamhetsspecifik lokal etc.

Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten planeras "Förbifart Stockholm" som syftar till att knyta samman de norra och södra länsdelarna som medför att det geografiska läget förstärks ytterligare med än kortare restider.

Parkeringsmöjligheter/garage

- Mycket goda parkeringsmöjligheter precis intill fastigheten.

Närservice

Närservice finns i närliggande Sätra centrum som ligger med 5 minuters promenadväg bort. Inom några minuters bilfärd finns även Skärholmen Centrum (SKHLM) med all tänkbar service och lunchalternativ från jordens alla hörn. Lite längre bort finner ni Kungens Kurva, IKEA, diverse banker, bensinstationer, hotell, vård etc.

Kommunikationer


I och med fastighetens läge så är närheten till både E20 och E4an påtaglig. Oavsett kommunikationssätt är det enkelt att ta sig till fastigheten.

- Tunnelbanestationen Sätra nås på endast några minuters promenad. Röda t-banelinjen tar dig in till city på 20 minuter.

- Buss 163 passerar fastigheten.

- Med bil är det cirka 20 minuters körväg från centrala Stockholm.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se


Liknande lediga lokaler i Skärholmen