Hamringevägen 1

Industri/Lager/Övrigt, 530 - 1200 m2, Stockholm, Tullinge

Nu ges tillfälle att hyra en sjönära industrilokal med egen representativ entré och två markportar samt generös takhöjd!
Ljus industrilokal med egen representativ entré samt två inlastningsportar (ca. 3 meter hög och bred) med stora rangerytor för svängutrymme och avlastning. Öppna ytor och generös takhöjd i lokalen skapar goda förutsättningar för lagringsmöjligheter på höjden.

Här finns kontorsrum, pentry, flertal toaletter - varav den ena är handikappanpassad. Det finns även ett entresolplan som kan användas både som gemensamhetsyta, lager eller kontor.

- Stort upptagningsområde och hög efterfrågan av service i området.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

Lokalen kan även tänkas lämpa sig för ex. industrilokal/industriyta, verksamhetsspecifik lokal etc.

Kontakta Uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter eller för att boka en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är vackert belägen invid Tulingesjön. I detta naturnära industriområde, precis intill småbåtshamnen, trivs och samsas många olika verksamheter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om möjligheter att hyra parkeringsplatser på fastighetens mark.

Närservice

Det finns ett café på området och lite längre bort har ni även Tullinge Torg som är ett närcentrum med blandat utbud. Här finns bl.a. restauranger, matbutik, frisör, apotek och bankkontor. Flemingsbergs- och Tumba Centrum med all tänkbar service är bara några minuter bort med bil och det finns även bussar som tar dig dit.

Kommunikationer


- Bil är det effektivaste sättet att ta sig hit, ca. 20 minuter till/från City.

- Det går även utmärkt att åka pendeltåg till Tullinge eller Tumba station för att sedan byta till buss. Fastighetens närmsta busstation är Bernströmsvägen där bussar går till bl.a. Tullinge Station och där pendeltåget tar dig till Stockholm Centralstation på ca. 20-25 minuter.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
073-072 26 09
mehrab.navabi@svenskahus.se