Ströbogatan 27

Industri/Kontor/Lager, 776 m2, Norrköping, Åby

Moderna lokaler på bästa läge i Åby!

Missa inte möjligheten att placera ditt företag i vår nybyggda fastighet längst med E4an.Här erbjuds moderna lokaler som har allt ifrån omklädningsrum till lager & moderna kontorsytor.

Fastigheten är belägen i norra Norrköping, ca 1 minut från norra avfarten (E4an) mot Händelö och dess logistiketableringar. Läget kan inte bli bättre!

Fastigheten är uppbyggd med flertalet fack där denna lokalen har tre stycken med totalt tre stora portar. Lagerytan är på nedre plan och tillsammans utgör detta 330 kvm med gererös takhöjd i två av ytorna. Detta är perfekt för dig som lagerför en del på höjden men som också kan ha en yta för ex. montering där lägre takhöjd kan accepteras. 

Mellanplanet inrymmer pentry & två fina omklädningsrum om 110 kvm & på det övre planet finns ytterliggare ett pentry men även ytor för kontor i både öppen planlösning och enskilda rum.Kontoren nås via invändig trappa eller gemensam hiss & det övre planet är också 330 kvm till ytan.

Omgivning

Företag i närheten

Caverion, SWEA Bygg, Scenteknik m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsplatser finns samt även möjlighet till viss, yttre uppställningsyta.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge ut mot E4an.

Vägbeskrivning

Fastigheten är belägen i norra Norrköping, ca 1 minut från norra avfarten (E4an) mot Händelö och dess logistiketableringar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kloret 2

Byggår

2020


Lokalen kan nås via

E4anKontakta Annonsör

Emelie Sonesson
073-081 17 61
emelie@slproperty.se


Utvalda lokaler från Swedish Logistic Property AB i Åby