Sadelgatan 10

Industri/Kontor/Lager, 1042 m2, Malmö, Jägersro

Fin fastighet med inhägnad tomt

Då vår befintliga hyresgäst väljer att flytta till mindre lokaler så finns det nu möjlighet för ditt företag att ettablera er på bästa läge i hjärtat av Jägersro Industriområde. Här har du nära till ringvägarna både mot Trelleborg, Malmö, Lund & Helsingborg och dessutom finns det god komunikation med kollektivtrafik för era anställda.

Kontoret har ca 10 kontorsrum i varierande storlek för ca 15 personer men också ett öppet landskap för ytterliggare 5-10 perosner villket gör att ytorna är väldigt rymliga och effektiva. I mitten av byggnaden har vi det stora köket omgivet av tre fina mötesrum också i varierande storlek. Ett fint kontor som passar bra för säljare, projektutvecklare, byggföretag eller annan typ av varierande arbete. Samtliga kontor är ljusa och väldigt rymliga så att era anställda kommer trivas väl på jobbet. 

Från kontoret eller via lagerentré kommer ni ut på lagret om hela 512 kvm. Till ytan finns en markport och den generösa takhöjden om 5 m gör att det finns bra möjligheter att lagra även på höjden. Lagret är en helt öppen ytan där det dessutom finns möjlighet till spolplats. Ett enkelt fikarum finns på entresolplan.

Till lokalen finns parkering i direkt anslutning till entrén men också på de ca 1 000 kvm markyta som ingår till fastigheten och är kring huset. Ytan är inhägnad och gör att detta blir er egna yta för uppställning, parkering eller materialhantering. Till fastigheten finns idag flera laddstationer där ni kan ladda era bilar.


Fastighetsbeteckning

Stiglädret 7


Miljöcertifiering

BREEAMKontakta Annonsör

Emelie Sonesson
073-081 17 61
emelie@slproperty.se


Utvalda lokaler från Swedish Logistic Property AB i Jägersro

Liknande lediga lokaler i Jägersro