Kopparbergsgatan 21

Industri/Lager/Övrigt, 400 m2, Malmö, Annelund

Optimera din verksamhet i denna flexibla lokal på Kopparbergsgatan 21C - Mitt i hjärtat av Malmö och redo att formas efter dina önskemål

Upptäck potentialen med denna imponerande lokal på Kopparbergsgatan 21C. För närvarande är det en produktionslokal, men den kan enkelt anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Med en generös yta på 400 kvm erbjuder den gott om plats för både produktionsverksamhet och lagerhantering. 

Lokalen är utrustad med viktiga faciliteter såsom fettavskiljare, högt i tak och effektiv ventilation, kaklade ytor samt tillgång till gas. Dessutom finns praktiska rum för omklädningsrum och toalett, samt särskilda utrymmen för ventilation för att säkerställa bästa möjliga arbetsförhållanden.

Med möjligheten att enkelt anpassa lokalen till en lagerlokal passar den perfekt för den som söker en  effektiv och funktionell arbetsplats, oavsett om det gäller produktionsverksamhet eller lagerhantering.

Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Omgivning

Företag i närheten

Det finns flera företag i närheten, allt från restauranger till klädesbutik och matbutiker

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns några parkeringsplatser tillgängliga utanför produktionsköket

Närservice

Inom ungefär en minuts promenadavstånd hittar du Hum Hum restaurangen, fler restauranger och även mataffären Orient Food

Vägbeskrivning

Skåne län, Södra innerstaden stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer


Promenadavstånd till flera områden i Malmö ca 15 minuter till Persborg, 10 minuter till Annelund, samt ca 15 minuter till Södervän. Det finns även ett nära avstånd till kollektivtrafiken, ca 10 minuter till busslinje 5, 9 och 35, samt ca 10 minuter till Rosengård tågstation.

ÖvrigtTakhöjd

5 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTXKontakta Annonsör

Mohammad Al Balout
073-240 00 08
Mohammad.albalout@balouten.se


Kontakt

Mohammad Al Balout
Mohammad Al Balout
073-240 00 08

Mohammad.albalout@balouten.se

Balouten AB
Läs mer om Balouten AB och deras 35 lediga lokaler
balouten.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327250

Utvalda lokaler från Balouten AB i Annelund