Dokument

Uthyrningsritning 6033-06012.pdf

Stenbrovägen 36

Industri/Kontor/Lager, 324 m2, Helsingborg, Ättekulla

Lagerlokal på Ättekulla
På utmärkt logistikläge på Ättekulla finns nu denna lokal om 324 kvm.

Markport, pentry och parkering

I lagerdelen finns en markport för smidig in- och utlastning. Lokalen består även av ett omklädningsrum med dusch och toalett, mindre kontorsdel samt litet pentry för att värma matlådan. Goda parkeringsmöjligheter direkt utanför lokalen som gör det smidigt för alla anställda samt besökare. Fastigheten är inhägnad med elstängsel och larm. 

Välkommen att kontakta oss för en visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Strax söder om Helsingborg ligger Ättekulla, ett företagsområde som har blivit en favorit för såväl transport- och entreprenadföretag som för grossister.

Närservice

I södra Helsingborg hittar ni denna pärla till stadsdel. Det är en stadsdel som både har stora bostadsområden samt ett stort industriområde. I Ättekulla finns ett litet centrum med frisör och pizzeria. Här finner ni även naturreservatet Ättekulla skog som erbjuder lummiga skogspartier och öppna ängar.
Bra bussförbindelser in till centrum samt andra stadsdelar i Helsingborg. Det är cirka 8 kilometer till Helsingborgs centrum.

Kommunikationer


Fastigheten ligger endast 3 km från E6an och E4an och 5 km från Helsingborgs hamn. Möjlighet till järnvägsspår in i fastigheten och byggnaden finns.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Flintyxan 3




Kontakta Annonsör

Frida Hanson

Frida Hanson