Dokument

Ritning

Muskötgatan 10

Industri/Kontor/Lager, 5350 m2, Helsingborg, Berga

Flexibel och anpassningsbar lagerlokal på Berga
Flexibel planlösning

Denna lokal på 5350 kvm består av ett stort antal kontorsrum, konferensrum, lager- och produktionsutrymmen samt flera paus- och mötesrum. Oavsett om ditt företag är verksamt inom produktion, teknik, eller tjänstesektorn, finns här plats för både arbete och kreativitet.

Optimalt läge

Beläget på Berga erbjuder lokalen enkel tillgång till Helsingborgs centrala delar samt stora transportvägar, vilket gör det enkelt för både anställda och besökare att nå platsen.

Effektiva in- och utlastningsmöjligheter

Lokalen är utrustad med tre lasthus och två markportar, vilket gör logistiken smidig och effektiv. Dessa områden är strategiskt placerade för att underlätta enkel tillgång för lastbilar och annan transport.

Välkommen att kontakta oss för en visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva företagsområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell, butik, produktion och lager.

Närservice

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Ett stenkast bort finns restaurangerna SMAK, Meny och Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Café Fika på Berga. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic och Biltema.

Kommunikationer


Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Skytteklubben 300 meter bort som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2 eller på Muskötgatan 250 meter bort som trafikeras av linje 22. Regionsbussar mot bla Åstorp och Höganäs stannar vid Berga Trafikplats ca 500 meter bort.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Värjan 13




Kontakta Annonsör

Helen Seffers

Helen Seffers