Tjädervägen

Butik/Kontor/Lager, 100 m2, Stockholm

Kontor med egen uppfart och uteplats

Fint kontor med generösa förvaringsmöjligheter

Välkommen till detta mysiga kontor i gröna kvarter på Lidingö. 

Kontoret har ett stort öppet rum med arbetsplatser för 1-6 personer. Utöver det 4 rum utan fönster som är perfekt för förvaring, kopieringsrum, showroom osv. 

Badrum och kök är väl utrustade med dusch såsom diskmaskin. 

Vill man sätta sin egen prägel på detta kontor så är det i samråd med hyresvärden möjligt. 

Lokalen har en egen nedfart där 1-3 bilar ryms. Man har även en alldeles egen uteplats som gör detta kontor unikt och väldigt trevligt.

Lidingö centrum med sitt utbud av cafeér, restauranger och butiker ligger en kort promenad bort. Vill man dessutom ha närhet till vacker natur, vatten och lummiga parkomgivningar så har man kommit helt rätt. 

Tillträde som tidigast 1 december 2023.

KOMMUNIKATION

Det är enkelt att ta sig till Lidingö och det är lätt att parkera. Med bil tar resan in till stan ca 10 minuter och via norra länken har man lättillgänglig access till E4/E18/E20. Buss samt Lidingöbanan stannar i närheten av fastigheten (ca 5 min promenad). Det är även cykelavstånd in till Stockholm city. 

 

 

 

 

 

 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice i Stockholm AB är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler