Sveavägen 109

Butik/Kontor, 226 m2, Stockholm, VasastanPå ett trevligt hörnläge med adress Sveavägen 109 i korsningen till Frejgatan ligger denna mycket trevliga hörnlokal!

Lokalen ligger på en mycket vältrafikerad gata och endast ett stenkast bort från Odenplan, där bland annat tunnelbana och pendeltåg har station. Området huseras utav många boenden och företag, här finns även flertalet restauranger, butiker och övrig service. I form av grönområden finner vi Vanadislunden, Observatorielunden och Vasaparken inom promenadavstånd. Stadsbiblioteket och Handelshögskolan är kännetecken för Sveavägen.

Lokalen nås via sin egna entré från gatan på Sveavägen, där en öppen och mycket ljus yta möter upp. Vidare in i lokalen finner vi ett antal välbyggda och snyggt designade rum i varierande storlekar. Här finns också ett lite större rum som är perfekt som mötesrum med plats för konferensbord. Till alla rummen når dagsljuset in.

Lokalen har en fantastisk rymd med en mycket vacker takhöjd.

I lokalen finns även ett pentry med sittyta för luncher samt W/C.

Lokalen har ett oerhört fint ljusinsläpp från de massiva skyltfönstren som sträcker sig från golv till tak. Utöver det trevliga ljuset ger dessa fönster möjlighet till mycket bra exponeringsmöjligheter och en bra arbetsmiljö.

Verksamheter inom mat och café lämpar sig ej för denna lokal.

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Yta 226 kvm

Hyra 56 548 kr/mån ex moms

Fastighetsskatt Tillkommer

Nextor Group AB

Viktor Ritterstrandh

viktor@nextor.se

0736-877397

08-309200

Kontakta Annonsör

Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00
viktor@nextor.se


Kontakt

Viktor Ritterstrandh
Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00

viktor@nextor.se

Nextor Group AB
Läs mer om Nextor Group AB och deras 102 lediga lokaler
www.nextor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328228

Utvalda lokaler från Nextor Group AB i Vasastan