Rådmansgatan 27

Butik/Kontor/Övrigt, 117 m2, Stockholm, Östermalm

Härlig lokal i två plan med butiksyta med egen ingång utan överlåtelseavgift! Fantastisk takhöjd och stora skyltfönster i butiksdelen!

Huset färdigställdes år 1921 och byggdes om 2003. Stokab finns anslutet till fastigheten för bredbandsuppkoppling och fiber finns indraget till lokalen.

Lokalytan fördelas över två våningsplan enligt följande

Här finns en butiksyta om ca 28 m² med en egen utgång mot gatan. I detta rum finns stora, vackra högresta skyltfönster med spröjs och en fantastisk takhöjd. Övrig yta i entréplanet fördelas på ett välutrustat exklusivt kök, wc samt en yta om ca 9 m² där interntrappan som förbinder det båda våningsplanen är placerad. Detta utrymme kan förslagsvis nyttjas till förvaring. Total lokalarea på entréplanet är ca 56 m².

Här finns ett större rum om ca 38 m² som den nuvarande hyresgästen nyttjar som mötesrum idag. Det finns även ett mindre rum om ca 13 m² som kan nyttjas som kontor eller samtalsrum samt ett utrymme där interntrappan kommer upp. Total yta på det övre våningsplanet ca 61 m².

Lokalens fönster i butiksytan fönster vetter ut mot Rådmansgatan Lodgatan  varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda. 

Lokalen passar utmärkt som kontor eller showroom med dess utmärkta skyltläge!

Mekanisk frånluft

Omgivning

Omgivning/natur

Promenadavstånd till Humlegårdens grönskande park.

Företag i närheten

Marbodal, Badrumsspecialisten.

Parkeringsmöjligheter/garage

På intilliggande gator och parkeringshus.

Närservice

Hela Citys utbud av service finns i närheten såsom bank, hotell och träning. Här har Du bekvämt gångavstånd till trevliga restauranger (exempelvis Vurma, Art Café, två sushirestauranger samt en Thai take-away runt hörnet), caféer, butiker, posten och Hemköp snett över gatan.

Skyltläge

Lokalen har ett utmärkt skyltläge ut mot Rådmansgatan och Lodgatan!

Kommunikationer


Promenadavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Tekniska högskolan och Östermalmstorgs. Ett flertal busslinjer passerar i närheten och en hållplats på Birger Jarlsgatan alldeles runt hörnet. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan, ligger även nära.

Övrigt


Byggår

2021

Renoveringsår

2003
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 80 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 326625

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Östermalm