Kungsgatan 7

Butik, 303 m2, Stockholm

Butikslokal med ett av stadens bästa lägen nära Stureplan med högt kundflöde
Nu finns möjlighet att finnas i denna ikoniska lokal på Kungsgatan, med närhet till Stureplan och extremt höga flöden är detta ett av stans bästa lägen!

På Kungsgatan finns handel i branscher som tex. heminredning, uteliv och sport. Här hittar man butiker som Patagonia, Elgiganten, Haglöfs, Stadium, Naturkompaniet, Barbour, Bo Concept, och North Face bland många andra. Runt hörnet har du även Biblioteksstaden, här möts mode och skönhet med butiker som Filippa K, Sephora, J Lindeberg, & Other Stories och Hugo Boss.

Butiken har ett stort skyltfönster, generös takhöjd och är disponerad över två våningar. 153 kvm i gatuplan och 150 kvm ett plan ner. Det nedre planet kan med fördel brukas som säljyta men kan även nyttjas som ett enklare kontorsutrymme för att hantera administrations uppgifter eller lagerutrymmen. Lokalen erbjuder även ett pentry, personalyta samt WC och städskrubb.

Man är precis intill en knutpunkt som förbinder några av av Stockholms mest kända gator Biblioteksgatan, Kungsgatan, Norrlandsgatan och Birger Jarlsgatan. Kommunikationsläget är mycket bra med närhet till såväl tunnelbana som bussar. Allt strålar samman vid Stureplan och Svampen – Sveriges mest kända mötesplats.

Omgivning

Närservice

Ett obegränsat serviceutbud har du på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet SATS finns även i huset.

Kommunikationer


T-bana Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.
Bussar Flertalet busslinjer på Kungsgatan

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kungsgatan 7
Kontakta Annonsör

Millandra Lindström
070-602 30 76
millandra@newproperty.se


Kontakt

Millandra Lindström
Millandra Lindström
070-602 30 76

millandra@newproperty.se

New Property Group AB
Läs mer om New Property Group AB och deras 354 lediga lokaler
www.newproperty.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 327443

Utvalda lokaler från New Property Group AB

Liknande lediga lokaler