Grustagsvägen 5

Butik/Kontor/Lager, 137 m2, Stockholm, Älta

Butikslokal/salong i bra läge!

Lokalen är belägen i en modern och välskött fastighet med en härlig mix av verksamheter. Här blir man exempelvis granne med en yogastudio, restaurang, sedvanliga kontor mfl. Planlösningen är öppen och har ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Lokalen lämpar sig för exempelvis butik, skönhetssalong, showroom, konditori bara för att nämna några. I dag är den inredd för frisörsalong med stora öppna ytor, personalyta inkl. kök, omklädning och WC, RWC för besökare samt enskilt rum för tvättmaskin och tumlare.

Tillträde Q2 2023.

OMRÅDET

Ältabergs industriområde är det senaste etablerade industriområdet i Nacka och omfattar i huvudsak småindustri och kontor samt en mindre del för handel t ex lunchrestauranger och butiker. En av anledningarna till varför området har blivit så omtyckt är närheten till motorvägspåfarterna mot Nacka, Tyresö och Nynäsvägen. Ältaberg ligger precis intill kommungränsen mellan Nacka och Tyresö. 

KOMMUNIKATION

Bilresan till Stockholm C tar ca 15 minuter. Med kollektivtrafiken tar du dig vidare med buss (ca 20 min) från Gullmarsplan och därefter en kortare promenad. 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB i Älta