Grevgatan 53

Butik/Kontor, 324 m2, Stockholm, ÖstermalmMomsbefriad hörnlokal i två plan belägen på den mycket fashionabla adressen Grevgatan 53!

Lokalen är beläget i hörnet till Kommendörsgatan, invid Karlaplan. Området är välbesökt och huseras av till stor del boenden och kontor. En kort promenad bort finns Fältöversten som erbjuder det mesta inom service och restauranger. Vid Karlaplan finner vi även dess tunnelbanestation där röda linjen passerar, samt flertalet busslinjer.

Lokalen nås via en egen entré direkt från gatan i hörnet, där man välkomnas utav en stor öppen yta med en trevlig takhöjd. Till denna yta når ett fantastiskt ljusinsläpp från de mycket stora fönstren som sträcker sig nästintill från golv till tak. På detta plan finns även bakre utrymmen med pentry och W/C.

Stora möjligheter finns att förändra planlösningen på detta plan med tex ytterligare rumsindelning!

En rymlig trappa leder ned till ett källarplan. Även här finns ljusinsläpp från dagsljus via fönstren, och även en direktentré till nedre delen från en dörr till Kommendörsgatan. På detta plan finns mindre rum och öppna ytor, samt ett mindre pentry och W/C. Här finns god belysning och en fullt brukbar takhöjd.

Lokalen lämpar sig mycket väl som kontor, butik eller dessa kombinerat med kontor och showroom.

Vänligen respektera nuvarande hyresgästens önskemål om att spontanbesök EJ önskas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av lokalen.

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Yta 324 kvm

Gatuplan 185 kvm, Nedre plan 139 kvm.

Hyra 81 000 kr/mån EJ moms

Fastighetsskatt 3720 kr/mån

Nextor Group AB

Viktor Ritterstrandh

viktor@nextor.se

0736-877397

08-309200

Kontakta Annonsör

Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00
viktor@nextor.se


Kontakt

Viktor Ritterstrandh
Viktor Ritterstrandh
08-30 92 00

viktor@nextor.se

Nextor Group AB
Läs mer om Nextor Group AB och deras 104 lediga lokaler
www.nextor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328249

Utvalda lokaler från Nextor Group AB i Östermalm