Girovägen 11

Butik/Lager/Övrigt, 404 m2, Stockholm, Veddesta

Flexibel lokal om 404 kvm med kontor, lager och showroom i strategiskt läge norr om Stockholm

Industrifastighet i mycket gott skick med ett utmärkt skyltläge och lättillgänglig från vägen. Just nu finns en ledig lokal om 404 kvm, perfekt för företag som söker en kombinerad lösning för kontor, lager och showroom. Lokalen erbjuder möjlighet till reception och showroom vid entrén, lager på markplan samt kontor en trappa upp. 

Lokalen har moderna och fräscha faciliteter som inkluderar två WC, pentry, samt två separata entréer och en markport för enkel in- och utlastning. Dessutom ingår 10 parkeringsplatser direkt utanför lokalen, vilket är praktiskt för både personal och besökare. Fastigheten ligger inom ett inhägnat område och är särskilt lämplig för företag som vill ha en strategisk placering i ett expansivt industriområde norr om Stockholm, i en fastighet med en bra mix av hyresgäster.

Veddesta industriområde ligger i Järfälla cirka 20 kilometer norr om centrala Stockholm med strategisk placering alldeles intill E18. Järfälla kommun är en av de mest expansiva i Stockholmsområdet och stor utveckling väntas av detta område som idag präglas av en stor variation av verksamheter, industrier och bostäder. Stort serviceutbud finns inom nära räckhåll i Barkaby handelsområde och Jakobsbergs centrum. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med pendeltåg och buss till Veddesta och centrala Stockholm (på sikt även tunnelbana).

Omgivning

Företag i närheten

Stena Recyckling AB, Swedol, Mekonomen, Beijer Byggmaterial och NetOnNet

Parkeringsmöjligheter/garage

10 parkeringsplatser

Närservice

Med närhet till brett serviceutbud i Barkaby handelsområde och Jakobsbergs centrum

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Kommunikationer



Goda kollektivtrafikförbindelser med pendeltåg och buss till Veddesta och centrala Stockholm (på sikt även tunnelbana)



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Veddesta 249

Byggår

1981

Planlösning

Se bilder/PDF.


Lokalen kan nås via

Egen markport + två entréer



Kontakta Annonsör

Adrian Renmark

Adrian Renmark