Dokument

Skiss / Ritning

Södra Förstadsgatan 4

Butik/Kontor, 287 m2, Malmö, Centrum

Modernt kontor med sekelskifteskänsla!
Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i.



Unik kontorslokal med utsikt över gågatan och ett perfekt läge mitt i centrala Malmö med närhet till både tåg- och bussförbindelse. Lokalens 287 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och en generös takhöjd i alla rum. Här erbjuds stort konferensrum, flera kontorsrum, pentry och toaletter. Två balkonger finns att nyttjas i lokalen, eller varför inte ta med lunchen ner till den lummiga innergården.

På Södra Förstadsgatan 4 har du närheten till stan, utsikt över Malmös takåsar och kommunikationen runt hörnet.



Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Några minuters promenad i vardera riktningen ligger två av Malmös viktigaste knutpunkter, Gustav Adolfs torg som utgör mittpunkten för centrums gång- och shoppingstråk, och Triangeln med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

I området finns flertalet parkeringshus.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Delfinen 17

Våningsplan

5

Planlösning

Planlösningen är till största del kontorsrumsindelad.


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Carl Brodelius

Carl Brodelius