Södergatan 16

Butik, 749 m2, Malmö, Centrum


Butikslokal på bästa läge mitt i centrum längst med gågatan. Lokalen ligger precis intill Stortorget där ett stort flöde av människor passerar varje dag.

Äkta matglädje, smakfull inredning eller stiliga skor? Om du vet exakt vad Malmöborna saknar här och nu, då är det dags att ta steget! Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. Tillsammans skapar vi en butik på bästa tänkbara läge, där kunderna stormtrivs. Hör av dig så fixar vi butiken som hela Malmö längtar efter.

Omgivning

Omgivning/natur

Södergatan utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Alldeles intill ligger några av stadens äldsta delar med Stortorget, Lilla torg, Gamla Väster och fina promenadstråk längs medeltida gator och gränder. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om parkeringshus i området.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. Malmö Centralstation har knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Claus Mortensen 29
Kontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum