Sallerupsvägen 7

Butik, 457 m2, Malmö, Värnhem

På Sallerupsvägen finns denna stora lokal på markplan med stora skyltfönster. Lokalen är 457 kvm och kan nyttjas för butik. Möjlighet finns att dela av lokalen om mindre yta önskas. Med kärlek och omsorg för sin verksamhet blir detta en helt fantastisk lokal med mycket goda utsikter för goda affärer och relationer.

Lokalen har öppen och pelarfri butiksyta. I bakre delarna av lokalen finns stort lagerutrymme samt personalytor med pentry, pausrum, omklädningsrum och flera toaletter.

Med två entréer från Sallerupsvägen och möjliga parkeringsplatser precis utanför samt i husets garage.

Låter detta som en lokal för er verksamhet? Välkommen att kontakta oss på Trianon för mer information!

Omgivning

Centralt läge intill Värnhemstorget och Entré. Här erbjuds goda kommunikationer med samtliga färdmedel samt stort utbud av handel, service, motion och nöje. Närhet till city samt till trevliga grönområden.

Planlösning

Öppen planlösning med lagerytor och personalutrymmen.

Kommunikationer

Perfekt kommunikationsläge med bussknutpunkten Värnhemstorget precis utanför dörren. En kort promenad bort finns Östervärns tågstation med Pågatåg. För bilpendlaren finns Stockholmsvägen, Lundavägen, Nobelvägen med flera större kommunikationsleder precis i närheten för smidig färd till och från jobbet. Malmö C ligger inom ett avstånd på 2 km.

Service

Apotek, sjukvård, gym, optiker, livsmedel, restauranger med mera.

Övrigt

Lättillgänglig parkering på gatan samt parkeringsgarage i samma byggnad som lokalen.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon i Värnhem

Liknande lediga lokaler i Värnhem