Dokument

Planritning 240618.pdf

Östra Hindbyvägen 74

Butik/Kontor/Lager, 1630 m2, Malmö, Fosie/Jägersro

Egen byggnad, perfekt för butik, lager och kontor
Vill din verksamhet sitta i en egen byggnad? Nu har du chansen!

Nu erbjuder vi en fantastisk lokal på Östra Hindbyvägen 74 om ca 1630 kvm. Denna lokal ger er exklusiviteten att ha hela byggnaden för er själva och inkluderar grossistbutik, lager och kontor. Om storleken på ytorna eller planlösningen inte passar er perfekt, skräddarsyr vi gärna lokalen efter era behov.

Som planritningen ser ut idag är kontorsytorna cirka 430 kvm med ett stort pentry, olika mötesrum, lunchsal och hörsal. Lokalen har också en port som möjliggör smidig ut- och inlastning.  Butiksdelen är cirka 620 kvm. 

En av de största fördelarna med en egen byggnad är tillgången till egna parkeringsplatser för både personal och kunder, omgivna av vacker grönska. Läget är även optimalt med närhet till både inre och yttre ringvägar, samt närliggande restauranger och matbutiker.

Varmt välkommen på visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fosie, Jägersro och Lockarp bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Här finns produktion, logistik, butiker och service som ger ett sjudande och blandat näringsliv. De goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Närservice

En stor och välsorterad livsmedelsbutik finns på andra sidan Ystadvägen. Där hittar man också ett flertal lunchalternativ.

Kommunikationer


Inre ringvägen ligger parallellt utanför fastigheten. Den leder vidare ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på kort promenadavstånd ute på Ystadvägen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Hindbygården 8




Kontakta Annonsör

Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson