Gustav Adolfs Torg 8B

Butik/Kontor, 355 m2, Malmö, Centrum


I den här lokalen, belägen på ett av Malmös mest attraktiva lägen, kommer ert företag kunna njuta av moderna ytor med mycket ljusinsläpp. Här erbjuds härliga öppna kontorslandskap för en kreativ och social miljö med härlig utsikt över Gustav Adolf torg.

Lokalen erbjuder modern teknik med bra inomhusklimat, mötesrum av olika storlekar, samtalsrum och ett rymligt pentry med plats för matbord.

Omgivning

Omgivning/natur

Gustav Adolfs torg i centrala Malmö är en av stadens viktigaste mötesplatser. Torget utgör mittpunkt för centrums gågata och shoppingstråk, och förenar såväl busslinjer som naturliga cykel- och promenadvägar. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Carl Gustaf 4

Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum