Gustav Adolfs torg 8A-C

Butik/Kontor/Övrigt, 154 - 340 m2, Malmö, Centrum


Butiker mellan 154 - 340 m2 med bra skyltläge.

Blommor, inredning, mode eller någonting annat? Du har idéerna, vi har lokalen och möjligheterna. Tillsammans ser vi till att du får en butik där kunderna trivs och där det är roligt att gå till jobbet.

Granne med lokalerna ligger bland annat Clas Ohlson och Ecco. Korttidsparkering finns direkt utanför.

Omgivning

Omgivning/natur

Gustav Adolfs torg i centrala Malmö är en av stadens viktigaste mötesplatser. Torget utgör mittpunkt för centrums gågata och shoppingstråk, och förenar såväl busslinjer som naturliga cykel- och promenadvägar. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Närservice

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping, både längs gågatan och längs sidogator och intilliggande torg.

Kommunikationer


Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel. En kort promenad bort ligger Triangeln med nedfart till Citytunneln, via tåg härifrån når man snabbt både Malmö Centralstation och Köpenhamn/Kastrup.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Carl Gustaf 4
Kontakta Annonsör

Carl Brodelius
040-664 47 24
carl.brodelius@volito.se


Utvalda lokaler från Volito Fastigheter AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum