Frölichs väg 1

Butik, 1 m2, Malmö, Rosengård

I välbesökta Rosengård Centrum finns nu denna stora och ljusa butikslokal ledig som tidigare varit livsmedelsbutik. Butiken har stora skyltfönster på ett mycket bra läge vid köpcentrets södra entréer, intill det nya biblioteket som är Malmös näst mest besökta bibliotek!

Stor och öppen butiksyta med en separat caféyta vid butikens entré. I bakre delen av butiken finns lagerutrymmen med kyl- och frysrum, personalutrymmen med WC, pentry samt ett kontor en våning upp med interntrappa.

Inlastning och godsmottagning finns på baksidan genom portar och lastkajer.

På ritningen är 4103 butiken och 4104 caféet. Vid intresse är det möjligt att hyra delar av grannlokalen på 503 kvm, vilket ger en totalyta på 2 346 kvm.

Lokalen är anpassad som livsmedelsbutik men vi är även öppna för andra verksamheter.

I detta populära köpcenter är vakanserna mycket få - så ta chansen i detta unika tillfälle att etablera er verksamhet på Rosengård Centrum!

Omgivning

Trevlig omgivning i och runt köpcentret som är mycket välbesökt och vältrafikerat med ständigt flöde av kunder och besökare. Området består främst av bostäder, skolor och idrottsföreningar.

Planlösning

Stor butiksyta med café, utrymmen för lager, kyl- och frysrum, personalutrymmen samt kontor.

Kommunikationer

Mycket lätt och bra kommunikationsläge med buss och bil. Precis under köpcentret ankommer flera busslinjer. Smidig pendling in mot centrala Malmö via Amiralsgatan samt nära påfart till Inre Ringvägen. För boende i området är det även mycket smidigt att ta sig till fots eller cykel.

Service

Mycket stort utbud av tjänster tex livsmedel, tandläkare, vårdcentral, restauranger, förskolor, bibliotek med mera.

Övrigt

Stort utbud av parkeringsplatser som tillhör köpcentret.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se