Gasverksgatan 2

Butik/Kontor/Lager, 20 - 2150 m2, Lund, Centrum

Utökning av befintlig fastighet i centrala Lund med nybyggnation. Lokaler för kontor, vård och centrumverksamhet med kontorsytor mellan 20-2150 kvm.

Terassen är vår modernaste fastighet i centrala Lund och är en nybyggnation som utökar anrika Gasverket 6 med ytterligare 1250 kvm moderna lokaler. Fastigheten håller hög miljöstandard med låg energiförbrukning. Kvalitativa materialval både exteriört och interiört samt modernaste teknik i husets alla faciliteter både i de gamla och de nybyggda delarna av fastigheten.

Gasverket 6 ingår i Lunds bevaringsprogram och har brukats som kontorslokal i över ett sekel. Fastigheten har varsamt renoverats i omgångar och senast år 2020 och moderniserats till dagens högsta standard. Optisk fiber för datakommunikation, modern ventilation med komfortkyla och handikappsanpassad hiss är några nämnbara detaljer. Lokalen har högt i tak och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. För den snabbväxande verksamheten finns möjlighet till expansion både på samma våningsplan, men också i samma fastighet med ytor upp till 3000 Kvm. Fastighetens planlösning och konstruktion tillåter stor flexbilitet ifråga om anpassningar till hyresgästens verksamhet. Öster om Fastigheten ligger Lunds främsta handelsstråk med Lilla Fiskaregatan och Klostergatan. På promenadavstånd strax söder om Fastigheten finns Lunds badhus samt Lunds stadspark. Avståndet till Stortorget och Clemenstorget är ca 200 meter samt till Mårtenstorget ca 300 meter.

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsparken ligger inom 3 minuters promenadavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet att hyra p-platser till besökande precis utanför huset, garage platser i källarvåning samt garageplatser i varm garage inom 1 minuts gångavstånd till förmånliga priser.

Närservice

Varierande utbud av restauranger, pubar, cafeer samt all närservice centrum har att erbjuda

Skyltläge

Fastigheten har några fasader som tillhör stadens mest exponerade. Utrymme för skyltning finns tillgängligt. Skyltlov måste sökas av hyresgäst.

Kommunikationer


Fastigheten har god tillgänglighet till allmänna kommunikationer, Lunds järnvägsstation ligger ca 100 meter från Fastigheten. Hållplats för stadsbuss finns på Trollebergsvägen samt vid jänrvägsstationen. Tillgängligheten med bil är mycket god med bra parkeringsmöjligheter i kvarteret samt vid Västra stationstorget.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gasverket 6

Byggår

1931

Renoveringsår

2023

Planlösning

Planlösningen erbjuder möjlighet till öppet landskap, stora grupprum, dubbelrum samt enskilda rum med stora anpassningsmöjligheter.


Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Fastigheten har handikappsanpassad ramp på framsidan och lätt tillgängligt för tyngre fordon på baksidan via Gasverksgatan.

Ventilation

Komfortkyla

Hiss

JaKontakta Annonsör

Michael Mokhberi
070-166 41 02
mmo@emera.se


Kontakt

Michael Mokhberi
Michael Mokhberi
070-166 41 02

mmo@emera.se

EMERA
Läs mer om EMERA och deras 4 lediga lokaler
emera.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328602