Teknikgatan 8

Butik, 748 m2, Kungsbacka, Centrum

Industrifastighet med ledig lokal om 748 kvadratmeter. Lokalen erbjuder goda lastmöjligheter med egen markport och ca fem meters takhöjd.

Lokalen erbjuder goda lastmöjligheter med egen markport, fem meters takhöjd i en del av lokalen samt tillhörande faciliteter i form av omklädningsrum, pentry, pausyta och WC. Fastigheten ligger centralt i kungsbacka med bra tillfart för mindre lastbilar och erbjuder goda parkeringsmöjligheter och uppställningsplats på asfalterad gårdsyta.


Teknikgatan är ett väletablerat industriområde med ett centralt läge vid stadens norra infartsleder, endast 2 km från norr om centrala Kungsbacka. Här finns goda transportförbindelser via E6 mot norr och söder. Området präglas av lättindustri samt lager- logistikverksamheter och det erbjuds ett enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser till centrala Kungsbacka och Resecentrum där det går pendeltåg till Göteborg och Varberg varje kvart.


Ett bra tillfälle att kunna hyra en lokal med stora möjligheter. Vi är flexibla på avtalstid och ser positivt på kortare avtalstid lika väl som en längre tid beroende på verksamhet. Observera att vi endast kan hyra ut till momspliktig verksamhet.


Välkomna att kontakta Michael Schrempf 0701-651661, för visning!


Kontakta Annonsör

Michael Schrempf
0300-51281
michael.schrempf@aranas.se


Utvalda lokaler från Aranäs Fastigheter AB i Centrum