Gasverksgatan 13

Butik/Kontor/Övrigt, 175 m2, Helsingborg

Rymlig butikslokal på Söder
Ljus och rymlig butikslokal på 175 kvm med adress Gasverksgatan 13, precis intill Söderpunkten och ett stenkast från Södergatan. Gångavstånd till hållplats för stads- och regionbussar vid Gustav Adolfs torg samt en kort promenad till Knutpunkten. Goda exponeringsmöjligheter i form av två stora skyltfönster ut mot Gasverksgatan. Idag används lokalen som en skönhetssalong men kan passa många olika verksamheter. Lokalen är disponerad med en stor yta i öppen planlösning med rymlig kund-wc, ett behandlingsrum och ett rum som idag används som kontor. Längst bak i lokalen finns rymliga personalytor med wc och pentry. Lokalen är tillgänglig efter överenskommelse.

Omgivning

Omgivning/natur

Handel och service finns direkt utanför dörren t.ex. Söderpunkten och Södergatan med sina butiker, restauranger, SF Filmstaden, torghandel och bibliotek.

Kommunikationer


Stadbussar och regionbussar avgår från Gustav Adolfs torg ca 300 meter från fastigheten. Knutpunkten med tåg och färjeförbindelser ligger ca 10 minuters promenad därifrån. Bra parkeringsmöjligheter i området.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Emelie Gabrielsson
040-605 94 10
emelie.gabrielsson@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler