Dokument

Planlösning

Drottninggatan 13

Butik, 122 m2, Helsingborg, Centrum

Salong på Helsingborgs mest eftertraktade adress
Nu kan du hyra en vacker salong på populära Drottninggatan! Denna 122 kvm stora lokal har en charmig sekelskiftsgrund med en modern touch. Salongen har stora skyltfönster som släpper in naturligt ljus och har en inbjudande atmosfär. Med sin historiska charm och moderna inredning utgör den en perfekt plats för din sekelskiftsdröm.

Placerad i Helsingborgs pulserande stadskärna har man närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. Missa inte chansen att ta del av denna unika lokal på en av stadens mest eftertraktade adresser.

Omgivning

Omgivning/natur

Bara ett stenkast från Sundstorget ligger Helsingborgs hamn, där man kan njuta av en vacker utsikt över sundet och Helsingör - perfekt för en trevlig lunchpromenad.

Parkeringsmöjligheter/garage

På torget finns Sundstorgsgaraget i mån av plats. Runt om området hittas även diverse parkeringsplatser.

Närservice

I området finns flertalet restauranger och butiker. Lokalen är omringad av kultur i olika former med endast ett stenkast i från Helsingborgs stadsteater och Dunkerskulturhus.

Kommunikationer


På torget ligger busshållplatsen Sundstorget. Endast 5 minuters promenad hittar man Helsingborg C, där du har tillgång till bussar, tåg och färjor.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Oskar II 12

Våningsplan

1

Planlösning

En stor och öppen salong med generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Två avskilda rum som kan användas som kontor, behandlingsrum eller privat mötesrum. Pentry för lunchen och kaffepausen. Två WC varav en är lättillgänglig för kunder och besökare.




Kontakta Annonsör

Jefast Etablering

Jefast Etablering