Ringögatan 3

Butik, 716 m2, Göteborg, Ringön

Möjligheternas lokal i fantastiskt läge på Ringögatan 3
Nu kan vi erbjuda en butikslokal om ca 716 m² i fantastiskt läge precis i början av Ringögatan. Fastigheten är placerad precis i närheten av Blå Stjärnans Djursjukhus och lokalens butiksentré vetter mot Ringögatan. Ytorna är fördelade på ca 585 m² butiksyta/lager i bottenplan, ca 74 m² i entresolplan samt ca 57 m² kallförråd på utsidan. Även en mindre inhägnad uppställningsplats finns tillgänglig på utsidan.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett blandområde med industrier, lager, butiker, restauranger, kontor mm precis i början av Ringögatan med ypperligt läge vid den nya Hisningsbrons brofäste.

Närservice

I direkt anslutning till fastigheten finns flertalet restauranger och butiker. En kort bilfärd eller promenad bort nås de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc.

Kommunikationer


Bra kommunikationer i nära anslutning till Centralstationen, Backaplan och Spårvagnshållplats Frihamnen. Busshållplats belägen precis intill fastigheten där buss 47 avgår med täta turer. Fastigheten har även närhet till Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 och bidrar till en direkt åtkomst till lederna vilket ger fastigheten ett fantastiskt läge.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Ringön