Norra Gubberogatan 30

Butik, 86 - 187 m2, Göteborg, Gårda

Mindre lokal i Gårda för utställning, showroom eller butik
Vi kan nu erbjuda en lättåtkomlig lokal i gatuplan med skyltfönster ut mot Norra Gubberogatan som gör den utmärkt som butik, utställningslokal eller showroom. Lokalen är i dag två lokaler som är uppdelade på två ytor där man kan välja att hyra hela ytan om ca 187 m² eller hyra ytorna om 86 m² respektive 99 m² separat. Båda ytorna har en öppen del i gatuplan med stora skyltfönster och pentry och wc i bakkant. Ytorna är i behov av renovering där man som ny hyresgäst har stora möjligheter att vara med och påverka nytt utseende.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen med en ombyggnation i enligt med Svenska Hus standard. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns både Olskrokstorget och Ullevi samt ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service. Dessutom är fastigheten belägen med närhet till de centrala delarna av Göteborg samt med promenadavstånd till Centralstationen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att tillgå i och i fastighetens absoluta närhet.
Det finns parkeringsplatser att tillförhyra i fastighetens garage och ett fåtal besöksparkeringar direkt utanför entréerna. På andra sidan gatan finns det dessutom en betalparkering.

Närservice

All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. finns i närområdet.

Kommunikationer


Ca 300 m från fastigheten går buss 60 från hållplats Norra Gubberogatan och trafikeras med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget (ca 550 m) med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln (ca 800 m) ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Gårda

Liknande lediga lokaler i Gårda