Fraktgatan 2

Butik/Lager, 528 m2, Eskilstuna, Mått Johanssons väg

Lokal om cirka 528 kvadratmeter precis vid Mått Johanssons väg. Möjlighet till stora uppställningsytor och skylt på stativ mot Mått Johanssons väg.

Lokal om cirka 528 kvadratmeter precis vid Mått Johanssons väg. Möjlighet till uppställningsytor om upp till cirka 5 000 kvadratmeter på innergård. Möjlighet till parkeringar för personal på innergård och kundparkeringar precis vid entré från Fraktgatan. Lokalen är synlig från Mått Johanssons väg och möjlighet finns att hyra till större eller mindre skyltplats på stativ riktat mot Mått Johanssons väg. Möjlighet finns även att sätta upp vimplar på flaggstänger mot Mått Johanssons väg. För den som är intresserad finns även gratis tillgång till, för fastigheten, gemensamt omklädningsrum. Omklädningsrum och dusch finns också i lokalen.

Lokalen är långsmalt utformad, cirka 12 x 44 meter, med vikportar, cirka 3,6 x 4 meter, tre stycken mot innergård och en mot Fraktgatan. Möjlighet att hålla t.ex. logistik för butik och lager separat eller möjlighet till genomfart genom huskroppen.

Lokalen består i nuläget av lager om cirka 270 kvadratmeter, butiksyta om cirka 90 kvadratmeter. Spolhall/spolutrymme om cirka 50 kvadratmeter, öppen yta mellan lager och butik om cirka 80 kvadratmeter. Samtliga av dessa ytor pelarfria. Resterande yta utgörs av kontor, personalrum, omklädningsrum med dusch och WC samt RWC. Ovanför de mindre ytorna finns loft som kan användas men som inte är inräknad i uthyrbar yta.

Omgivning

Omgivning/natur

Cirka 100 meter från promenadstråk längst Eskilstunaån.

Företag i närheten

Ahlsell, Swedol, Jysk, Stillströms, Autoexperten, Cramo, Sandå, Besikta m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet till reserverade parkeringar i direkt anslutning till lokalen för såväl personal (på innergård) som besökande (mot Fraktgatan).

Närservice

Närhet till restauranger, dagligvaruhandel, yrkesgrossister m.m. såväl vid Mått Johanssons väg som Munktellområdet och övriga väster.

Skyltläge

Lokalen är synlig från Mått Johanssons väg som är en av Eskilstunas mest trafikerade genomfarter. Möjlighet till såväl stor skyltplats på stativ som flaggstänger direkt mot Mått Johanssons väg.

Vägbeskrivning

Infart direkt från Mått Johanssons väg

Kommunikationer


Busshållplats cirka 100 meter från entré till lokalen.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Neonljuset 2

Byggår

1967

Renoveringsår

2001

Antal rum

9

Planlösning

Lokalen utgörs idag av en öppen och pelarfri lageryta om cirka 270 kvadratmeter med portar mot innergård. Entrédörr från Fraktgatan leder till öppen och pelarfri yta om cirka 90 kvadratmeter som har använts som butiksyta. Vikport från Fraktgatan som leder till mindre spolhall/spolutrymme 43 kvadratmeter. I anslutning till spolutrymmet finns ytterligare öppen och pelarfri yta om cirka 80 kvadratmeter, i anslutning till denna finns personalrum, kontor, omklädningsrum, städförråd och RWC.


Takhöjd

4,58 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Tre stycken vikportar mot innergård cirka 3,6 x 4 meter, en vikport mot Fraktgatan cirka 3,6 x 4 meter. Möjlighet till genomfart genom huskroppen föreligger.

Ventilation

FTX



Kontakta Annonsör

Robert Thollin
016-12 00 65
robert.thollin@tunafastigheter.se


Utvalda lokaler från Tunafastigheter i Eskilstuna AB i Mått Johanssons väg