Hantverkaregatan 24

Butik, 120 m2, Arlöv

På attraktivt lättillgängligt läge mellan Burlöv tågstation och Burlöv center hyr vi nu ut denna butikslokal. Här har ni chansen att vara med från början och utforma er drömlokal!

I fastigheten kommer det att byggas bostäder, vård/samhällsservice, kontor och lokaler i bottenplan.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Kvarteret Hanna är unik i sitt läge centralt i Arlöv, kommunen och Öresundsregionen. Närmaste granne är Burlöv Centralstation som ger bra tillgång till kollektivtrafik och ett fantastiskt skyltläge. Kv. Hanna är en viktig pusselbit i utvecklingen av stationsområdet och närliggande Kronetorpstaden.

Kommunikationer

Bra kommunikation - Burlövs station i Arlöv har byggts ut till en pendlarstation, den blev klar och öppnades i oktober 2023 då ytterligare två spår togs i drift. Ombyggnaden till pendlarstation innebär att också Öresundståg kommer att stanna i Arlöv, vilket ökar turtätheten mot Malmö/Köpenhamn och mot Lund. Avsikten är att dagens halvtimmestrafik ska utökas till tiominuterstrafik. Dessutom ger den alla i Öresundsregionen bättre möjligheter att komma till Burlöv. År 2030 förväntas 6000 personer stiga av eller på tågen här varje dag.

Service

Vårdcentral, tandläkare, optiker, apotek, livsmedel.

Kontakta Annonsör

Isabella Brodén

isabella.broden@trianon.se


Utvalda lokaler från Trianon