Fullt uthyrt i omgjord Kungälvsfastighet

Fastigheten Koggen vid Nordre Älv, väster om kexfabriken i Kungälv, har genomgått en stor förändring och är nu fullt uthyrd.

Skriven av Nicklas Tollesson 2013-10-02 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Renoverat. Träningsmagasinet är en av flera hyresgäster i den omgjorda Koggen i Kungälv.
Bild: Nicklas Tollesson


Hyresgästerna är Träningsmagasinet, Restaurang & Vincafé Älvsmagasinet, Kungälvs Sport­fiske, Travel Support, Miroi samt ett kontors­hotell med fem småföretagare.

– Efterfrågan på våra lokaler var stor efter att vi lanserade ett nytt koncept för fastig­heten. Samtliga ytor blev snabbt uthyrda. Nu ligger vi i slutfasen av byggnationen och samtliga hyresgäster är på plats i fastigheten, säger Martin Magnusson, projektledare och delägare i fastighetsägaren BLC Koggen AB.

Nu avser BLC Koggen AB att ta nästa steg i utvecklingen av området och har som ambition att skapa en ny småbåtshamn samt en strandpromenad.

– Vi har även en förhoppning om ytterligare byggrätter inom området.

– Samarbetet med Kungälvs kommun har fungerat mycket bra och de har visat stort intresse för vidareutveckling av området, säger Martin Magnusson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration