Gazella tar plats i Kungsbrohuset

Gazella flyttar till nytt kontor på Västra Järnvägsgatan 11–23 i centrala Stockholm. Fastigheten bolaget flyttar till ägs av Folksam.

Skriven av Redaktionen 2023-04-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kungsbrohuset.
Bild: Folksam


Lokalen som blir Gazellas nya kontor är 771 kvadratmeter och fastigheten ägs av Folksam. Lokalen kommer att hyresgästanpassas till de faciliteter som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet.
– Vår tillväxt har varit enastående under de senaste åren och flytten till det nya kontoret är en viktig del av vår fortsatta expansion och strategiska förflyttning på marknaden. Vi ser fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och samarbetspartners till det nya kontoret och ser det som en möjlighet att stärka samarbetet och bygga nya relationer, säger Erik Wennhall, vd för Gazella.

New Property har varit Gazellas rådgivare och nuvarande hyresgäst har representerats av Avanti.

– Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Gazella och önskar stort lycka till i deras nya lokaler och fortsatta expansion, säger Catia Bond, Leasing Manager Office på New Property.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration