Hemlig hyresgäst i Ramsburys projekt

Ytterligare en hyresgäst tar plats i Ramsburys projekt på Kungsgatan i Göteborg. Hyresgästen är tills vidare hemlig men är den fjärde som flyttar in i byggnaden.

Skriven av Redaktionen 2023-04-12 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ny hyresgäst tar plats i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg.
Bild: Croisette


Det är Croisette som nu meddelar att de varit delaktiga till att förse Ramsburys projektet i centrala Göteborg med sin fjärde hyresgäst. Med den än så länge hemliga hyresgästen så blir 90 procent uthyrt i kvarter Herrnhutaren, då 1 500 kvadratmeter ska fyllas med den nya hyresgästen.

Lokalen om cirka 1 500 kvadratmeter fördelar sig över två våningsplan. Hyresgästen, som förblir hemlig ett tag till, kommer att flytta till sina lokaler vid årsskiftet 2023/24. Arbetet med att färdigställa ytorna pågår för fullt och det blir en lokal med öppen planlösning blandat med mötesrum i olika storlekar, kreativa miljöer samt ett stort kök med rymlig pausyta.

Under 2020 påbörjades ombyggnationen av kvarter Herrnhutaren, fastigheten som sträcker sig från Kungsgatan över till Vallgatan. Byggnaden har rivits och uppförts på nytt, med fasaden mot Kungsgatan bevarad.

Uthyrningen genererar en fjärde hyresgäst till Ramsburys projekt där H&M, Industriromantik och EstPopulo huserar sedan tidigare.

– Vi välkomnar vår senaste hyresgäst till denna fantastiska byggnad som snart är fullt uthyrd och tackar Croisette för uthyrningsarbetet, säger Håkan Larsson, Ramsbury Property AB.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration