Ingram Micro flyttar till Gate 01

Ingram Micro Sverige flyttar till nya kontor i Stockholm. Valet faller på Gate 01 i Frösundavik som ägs av Mengus. Kontoren omfattar totalt en yta på 755 kvadratmeter. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.

Skriven av Redaktionen 2023-04-05 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ingram Micro flyttar in i Gate 01.
Bild: Cushman & Wakefield


Ingram Micro är en amerikansk distributör av produkter och tjänster inom informationsteknologi. I Stockholm flyttar Ingram Micro in till Gate 01 i Frösundavik.

– Ännu ett fint samarbete tillsammans med Ingram Micro som visar på Cushman & Wakefields styrka inom hyresgästrådgivning, projektledning och workplace strategi, säger Marcus Sjöström, hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.

– Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Stockholm och se till att deras vision blir verklighet, säger Ewa Hellströmer, projektledare på Cushman & Wakefield.

– Vår nya lokal i Stockholm är ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare med lokaler anpassade för det hybrida arbetssättet. Med ett attraktivt läge nära många av våra leverantörer och partners ser vi mycket fram emot att välkomna dem och framför allt våra medarbetare till vårt nya fina kontor, säger Christer Eklund, vd för Ingram Micro.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration