Randstad flyttar till Fabege och Haga Norra

Fabege och Randstad har tecknat avtal om drygt 3 200 kvadratmeter i kontorsprojektet Kvarter 1, Ackordet 1, i Haga Norra. Avtalet är på sju år och inflyttning planeras till den 1 mars 2025. Fastigheten certifieras enligt BREEAM-SE på nivån excellent.

Skriven av Redaktionen 2023-03-29 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Randstad flyttar till Haga Norra.
Bild: Fabege


I Arenastadens nya stadskvarter Haga Norra skapar vi 70 000 kvadratmeter kommersiella lokaler och 1 000 nya bostäder. Kvarter 1 omfattar 27 000 kvadratmeter och uthyrningsgraden i projektet uppgår till 41 procent i och med uthyrningen till rekryterings- och bemanningsföretaget Randstad.

– Vi ser mycket fram emot att välkomna Randstads medarbetare till Kvarter 1. Vi känner av ett stort intresse från marknaden och ser med spänning fram emot vår fortsatta utveckling i stadsdelen, kommenterar Karl Henrik Lenneryd, uthyrare projekt på Fabege.

Utvecklingen av Haga Norra påbörjades 2017. Bilia var första hyresgästen på plats med kontor och showroom. Under föregående år tecknades avtal med JM om 6 500 kvadratmeter och Sats om 1 350 kvadratmeter gym.

– Vi på Randstad ser fram emot att kunna erbjuda våra medarbetare en så attraktiv arbetsmiljö som Kvarter 1, och att välkomna våra kunder och kandidater i moderna, funktionella och tillgänglighetsanpassade lokaler som möter alla olika behov, säger Inge Dijkstra, vd för Randstad Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration