Skanska hyr ut till FCG i kontorshuset Aqua i Malmö

Skanska Fastigheter Malmö har tecknat ett hyresavtal om cirka 733 kvadratmeter i Aqua med FCG, ett företag inom governance, risk och compliance. Kontorshuset Aqua ligger i Citadellsstaden på Universitetsholmen i Malmö.

Skriven av Redaktionen 2023-03-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Aqua.
Bild: Skanska


FCG, som har anställda i Bergen, Bryssel, Köpenhamn, Göteborg, Frankfurt, Helsingfors, Malmö, Oslo, Stockholm och Vilnius, kommer under våren att flytta in i en lokal på plan 2. På entréplan finns lokaler för publik verksamhet samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum.

– Vi på Malmökontoret är riktigt glada att vi, som led i sammanslagningen av våra företag, FCG och Transcendent Group, snart ska flytta till vårt nya gemensamma kontor i Aqua och ser fram emot att fortsätta vår resa i fantastiskt fina lokaler, säger Andreas Liese, Branch Manager FCG Malmö.

– Vi är mycket glada över att få välkomna FCG till Aqua och ser fram emot att få erbjuda dem hållbara och hälsosamma lokaler. FCG kommer att få en fantastiskt fin kontorslokal på andra våningen med tillgång till härlig terrass, säger Sandra Nilsson, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Malmö.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration