Ingram Micro flyttar in i Platinan

Ingram Micro Sverige flyttar till nya kontor i Göteborg. Kontoren omfattar totalt en yta på 410 kvadratmeter. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.

Skriven av Redaktionen 2023-03-08 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Platinan.
Bild: Vasakronan/Felix Gerlach


Ingram Micro profilerar sig som den moderna distributören. Med marknadens bästa distributionserbjudande med fokus på produkt, logistik och kvalitet tillsammans med en portfölj tjänster och lösningar vill Ingram Micro våga vara annorlunda. En distributör i centrum av IT-branschen med målet att förändra världen genom distributionen av teknologi.
I Göteborg flyttar Ingram Micro in till Platinan, som ägs av Vasakronan. Inredningsarkitekter till kontoret är Sofia Dahlén och Anna Wallin Irinarchos från Studio & Friends.

– Vi ser ett stort intresse av moderna och effektiva kontorslokaler i nya klimatsmarta hus i Göteborgsområdet. Genom ett starkt samarbete har vi funnit en optimal lokal till Ingram Micro och bidragit till vidareutveckling för deras verksamhet inom IT -Branschen, säger Marcus Sjöström, hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.

– Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Göteborg och se till att deras vision blir verklighet, säger Ewa Hellströmer, projektledare på Cushman & Wakefield.

– I rollen som den moderna distributören, är våra nya lokaler i Göteborg ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare. Med ett attraktivt läge och inrett för att stödja det nya hybrida arbetssättet, ser vi mycket fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och leverantörer till vårt nya kontor, säger Christer Eklund, vd för Ingram Micro.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration