Grandab säljer fullt uthyrda fastigheter i Kungsbacka

Grandab Fastigheter II har avyttrat fastigheterna Varla 14:2, Varla 14:10 och Varla 2:353 i Kungsbacka till Procedo. Fastigheterna omfattar cirka 9 000 kvadratmeter industri, lager, butik och kontor. Befintliga hyresgäster är Tawi AB, Ahlsell Sverige AB samt Adressopost AB. Fastigheterna är fullt uthyrda.

Skriven av Redaktionen 2023-03-02 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Grandab Fastigheter II säljer till Procedo i Kungsbacka.
Bild: Grandab


Affären har skett som bolagstransaktion och köparen har tillträtt fastigheterna den 1 mars 2023.

– Vi har haft en positiv dialog med Procedo sedan försäljningsprocessen inleddes och önskar dem och hyresgästerna i fastigheterna lycka till säger
Mikael Hasselberg, styrelseordförande Grandab Fastigheter II AB.

– Vi är väldigt nöjda att få förvärva dessa högkvalitativa fastigheter och ser fram emot att fortsätta det förädlingsarbete som Grandab bedrivit under sin innehavsperiod. Förvärvet är en del av vår satsning på lager- och industrifastigheter runt Stockholm och Göteborg vilken vi avser växa väsentligt över kommande åren. säger Gustav Hertzberg, vd för Procedo Sverige.

Säljarens rådgivare i affären har varit Newsec och Advokatfirman Allié. Köparens rådgivare har varit AG Advokat och AFRY.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration