Campus Gårda blir Technopolis Ullevi

Technopolis byter namn på sitt campus i Göteborg från Gårda till Technopolis Ullevi. Skälet till namnbytet är en ambition att tydligare positionera sig i området Ullevi.

Skriven av Redaktionen 2023-02-23 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Technopolis Ullevi.
Bild: Technopolis


– Trots att vi inte är en arena för sport och underhållning, identifierar vi oss med konceptet och ser oss själva som en arena för affärer och framgångar, där vi erbjuder våra kunder tillgång till flexibla arbetsytor med ett brett tjänsteutbud. Att associeras med en så legendarisk plats som Ullevi känns lyxigt och vi ser fram emot att fortsätta vår verksamhet i aningen ny skepnad, säger Johan Herner, Business Unit Director på Technopolis Ullevi, tidigare Gårda.

Technopolis förvärvade campuset i Gårda för drygt sju år sedan och har sedan dess fortsatt utveckla fastigheten och utöka sitt tjänsteutbud. I höstas lanserade Technopolis dessutom sin HUB i Göteborg – ett anpassningsbart kontor för mindre team med privata kontorsutrymmen och delad service.

Sedan de öppnade för bara några månader sedan har HUB:en varit eftertraktad och är idag nästan helt fullbelagd. Detsamma gäller nästan hela Technopolis campus i Göteborg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration