Mäklarhuset flyttar in hos Serneke

Mäklarhuset hyr 359 kvadratmeter kontor i det nybyggda kvarteret Björnflokan i Borås av Serneke. Croisette har förmedlat lokalen.

Skriven av Redaktionen 2023-01-25 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Croisette förmedlar lokal i Borås.
Bild: Croisette


Lokalen om 359 kvadratmeter kommer att nyttjas som en kontorslokal åt Mäklarhuset. Lokalen ligger i nybyggda kvarteret Björnflokan. I kvarteret ska sammanlagt 319 hyresrättslägenheter byggas, varav en tredjedel blir studentlägenheter. Kvarteret kommer även att innehålla flera lokaler – bland annat för en ny förskola samt fem kommersiella lokaler. Inflyttning blir under hösten 2023.

– Vi är väldigt tacksamma över att få välkomna Mäklarhuset till Björnflokan och Druveforsvägen. Delägarna Edin, Johan och Anneli har haft en tydlig vision med vad de önskar få ut av lokalen och vi är nöjda med att kunna möta deras kravbild. För oss är det en viktig milstolpe att nu ha hälften av lokalerna uthyrda till verksamheter som de boende verkligen kan få nytta av, säger Anton Sjöholm, projektutvecklare på Serneke.

– Att flytta till nya fina lokaler ligger i linje med vår satsning framåt som företag. Att då kunna ta plats i ett nybyggt och fint kontor med ett bra läge nära centrum känns oerhört spännande och vi längtar redan tills dörrarna öppnar i slutet av 2023. Vi vill tacka Anton på Serneke och Jennifer på Croisette för ett gott samarbete som hjälpt oss att förverkliga våra drömmar, säger Edin Vatres, vd och fastighetsmäklare på Mäklarhuset.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration