Lantmännen Fastigheter tecknar avtal med Web Manuals

Lantmännen Fastigheter och Web Manuals har tecknat avtal om kontor i det nybyggda kvarteret Triton i Malmö.

Skriven av Redaktionen 2023-01-25 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Triton.
Bild: Lantmännen Fastigheter


Lantmännen Fastigheter hyr ut 1 400 kvadratmeter kontor till Web Manuals i kvarteret Triton på Universitetsholmen i Malmö. Tillträde sker vid halvårsskiftet 2023. På Triton får Web Manuals ett centralt läge utmed Neptunigatan, med gångavstånd till både Malmö Live och centralstationen.

– Vi har arbetat i nära samarbete med hyresgästen för att skapa en flexibel arbets- och mötesplats. Man får ett modernt kontor med en spännande och stilren arkitektur i ett av Malmös bästa lägen som har utsikt över både stad och hav, säger Petter Melin, regionchef på Lantmännen Fastigheter. Vi är mycket glada att kunna välkomna Web Manuals till vårt gröna hus och ser fram emot en långsiktig fin relation.

– På ett av Malmös bästa lägen och med utsikt över både hav och grönska kan vi erbjuda våra medarbetare den bästa grogrunden för att fortsätta frodas, växa och blomma ut, högst upp i Lantmännens gröna hus, säger Martin Lidgard, CEO och grundare av Web Manuals.

Det internationella SaaS bolaget med huvudkontor i Malmö fortsätter sin tillväxtresa och flyttar in i dubbelt så stora lokaler.

– Vi vill skapa ett drivhus där tankar och idéer från våra medarbetare, kunder och partners kan korsbefruktas och blomstra.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration