Trianon tecknar tioårigt hyresavtal

Trianon har tecknat ett hyresavtal med Steam Strength & Fitness, som kommer att hyra 749 kvadratmeter i fastigheten Häggen 13 på Värnhem i centrala Malmö. Steam planerar att flytta in i lokalerna i april 2023.

Skriven av Redaktionen 2023-01-18 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Trianons fastigheten Häggen på Värnhem i Malmö får träningsanläggningen Steam som ny hyresgäst.
Bild: Trianon


Steam är ett friskvårdskoncept och en träningsanläggning med bas i Växjö. Efterhand som verksamheten vuxit har Steam bestämt sig för en etablering i Malmö och valt Trianons fastighet Häggen 13 på Värnhem för sitt nya gym.

Fastigheten Häggen 13 på Värnhem i Malmö inrymmer idag 232 lägenheter samt hyresgäster inom närhandel, kommunal förvaltning, café och friskvård. Fastigheten har under 2021 fått ny fasad och nya fönster, vilket gett fastigheten ett lyft både estetiskt och energimässigt. I det centralt belägna området Värnhem finns Malmös tredje största knutpunkt för kollektivtrafik, vilket gör att platsen lockar allt fler hyresgäster.

– Vi är mycket glada att teckna ett hyresavtal med en långsiktig aktör som Steam, vilket är i linje med vår strategi. Fler och fler ser, precis som vi, de många fördelarna med Värnhem, en central plats i förändring och utveckling, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

– Efter en oerhört stark start med vår verksamhet i Växjö 2019, är det nu dags att expandera Steam Strength & Fitness till Malmö, en trevlig och expansiv stad med stora möjligheter. Tillsammans med Trianon och deras lyhörda personal har vi nu en stabil grund att stå på, och en yta mitt i Malmö som kommer passa vår verksamhet perfekt för framtiden. Vi ser fram emot att växa i Malmö med Trianon vid vår sida, säger Steams vd och grundare Thom Andersson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration