Adway expanderar och flyttar till Stuveriet på Masthuggskajen

HR-techbolaget Adway har valt att flytta sitt kontor till Stuveriet på Masthuggskajen i Göteborg.

Skriven av Redaktionen 2023-01-11 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Stuveriet.
Bild: Stena Fastigheter


Flytten är en del i bolagets expansion och satsning på företagskultur. Med nya moderna lokaler, mitt i stadens kreativa centrum, får Adway möjligheten att utvecklas och ta nästa steg i sin företagsresa. Stena Fastigheter välkomnar därmed det tolfte bolaget till nybyggda Stuveriet.

– För oss är det viktigt att ha en attraktiv, inbjudande och rolig arbetsplats. Vi ser fram emot att flytta in i nya lokaler som möjliggör detta, säger Richard Sörensson, en av grundarna av Adway.

Stuveriet har ett starkt fokus på hållbarhet, kreativitet och mötesplatser. Fasaden är i återvunnen aluminium, energi kommer från solceller och caféet i entréplan serverar mat med hälsoprofil. De 16 våningarna är fyllda med bolag från olika branscher. Stuveriet ligger mitt i den nya stadsdelen Masthuggskajen, där City, Linnéstaden och Långgatorna möts. Här i hjärtat av den kulturella och skapande delen av stan sker nu en snabb utveckling när platsen förändras till en levande stadsdel fylld med folkliv, restauranger, bostäder och ett stort utbud av både nödvändigheter och nöjen.

– Snart är hela Stuveriet inflyttat med intressanta och kreativa bolag inom olika branscher. Vår ambition är att skapa ett dynamiskt hus med plats för möten och nätverkande mellan företagen. Adway blir ett spännande tillskott i Stuveriet med sina höga ambitioner och intressanta koncept, säger Agneta Kores, vd för Stena Fastigheter Göteborg.

Adway flyttar in på våning sex som består av cirka 1200 kvadratmeter till sommaren 2023. Lokalerna kommer att anpassas efter företages önskemål med en vision om att skapa en arbetsplats där de anställda som jobbar från Göteborg liksom alla globala kollegor och kunder kan mötas för kreativa och inspirerande samtal.

I Stuveriet sitter också animations- och visualiseringsstudion Brickland, BatteryLoop som ett företag inom Stena Recycling och arbetar med återvinning av batterier, Handelsbanken, Ekan Management, rekryteringsbolaget SMW Group, kommunikationsbyråerna Picler och Volym, e-kommersbolaget Juni Technology, rederiet Wallenius Wilhelmsen, Stena Line, Stena Fastigheter och i entréplan på Masthamnsgatan finns café BodyBuddy.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration