Ernst Rosén rekryterar nya chefer

Ernst Rosén tar nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och förstärker organisationen med två nyckelroller. Louise Samuelsson som affärschef Bostad & Lokal och Anders Hellgård som fastighetsutvecklingschef. Båda tjänsterna tar plats i bolagets ledningsgrupp och kommer tillsammans att bli en viktig del i utvecklingen framåt.

Skriven av Redaktionen 2022-12-28 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Anders Hellgård och Louise Samuelsson.
Bild: Sofia Sabel


– Vi är väldigt glada över att Louise Samuelsson och Anders Hellgård har valt att börja hos oss på Ernst Rosén. Vi har fokus på fastighetsutveckling i våra hus och kvarter, där hållbarhet, trygghet och digitalisering är viktiga byggstenar. Jag ser fram emot att genom Louise Samuelsson och Anders Hellgård addera ny kompetens och erfarenhet för att vidareutveckla Ernst Roséns erbjudande. Vi är stolta över vårt kundengagemang, det ska vi nu förädla och modernisera i vår resa mot framtidens Ernst Rosén, säger Linda Pettersson, vd för Ernst Rosén.

Med sin erfarenhet och kunskap om kundprocesser, hyresjuridik och kvartersutveckling, blir Louise Samuelsson en viktig del i att stärka Ernst Roséns kunderbjudande och leda den konceptuella utvecklingen av bolagets kvarter och fastigheter. Louise Samuelsson kommer närmast från Wallenstam och rollen Uthyrningschef Bostad och innan dess som regionalt förhandlingsansvarig hos Fastighetsägarna.

– Jag känner mig både motiverad och hedrad över förtroendet att få arbeta på Ernst Rosén, som ju redan får toppbetyg i hyresgästmätningar. I mitt uppdrag ligger kundresan för både bostäder och lokaler. Framför allt ska jag i rollen få sätta fokus på affären - och det är ju särskilt kul! Ett härligt gäng välkomnade mig första dagen och tillsammans ska vi ta klivet framåt och utveckla bolaget vidare, säger Louise Samuelsson, affärschef Bostad & Lokal.

Anders Hellgård har en lång och bred erfarenhet från branschen genom olika roller inom fastighetsutveckling och förvaltning, senast som Fastighetschef på Stena Fastigheter. I rollen som Fastighetsutvecklingschef på Ernst Rosén blir Anders övergripande ansvarig för utvecklingen av fastighetsbeståndet och den tekniska förvaltningen.

– Jag är väldigt stolt över att börja arbeta på Ernst Rosén som är en av landets absolut bästa hyresvärdar. Med en stabil förvaltning i grunden skall det bli otroligt kul att tillsammans med alla kollegor utveckla bolaget, fastigheterna och våra projekt så att vi i framtiden är en ledande aktör inte bara inom förvaltning utan även inom fastighetsutveckling, säger Anders Hellgård, Fastighetsutvecklingschef.

Louise Samuelsson och Anders Hellgård tillträdde sina nya roller den 5 december.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration