Colliers får uthyrningsuppdrag i Nacka

Colliers har anlitats för ett exklusivt uthyrningsuppdrag av två historiska kontorsfastigheter i populära Finnboda i Nacka, Stockholm. Kontoren ägs av Vimpelkullen Fastigheter som i dag är aktiva i Stockholm, Göteborg, Trollhättan och Vänersborg.

Skriven av Redaktion 2022-12-21 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Colliers får uthyrningsuppdrag i Finnboda hamn.
Bild: Colliers


Den ena fastigheten har fått namnet Varvet och har en historia som båtvarv på tidigt 1900-tal. Varvet har upp till 2 400 kvadratmeter uthyrningsbar area och lokalen har ett fantastiskt läge vid Finnboda hamn med utsikt över Djurgården och vattnet. Den andra fastigheten ligger i nära anslutning och består av totalt 1 150 kvadratmeter.

– Finnboda hamn ligger vackert beläget vid Stockholms inlopp och mitt emot Djurgården. Kontoren omges av fantastisk miljö på historisk mark, endast en kort bit från pulsen på Söder och Nybrokajen. Nere vid kajen finns underbara promenadstråk längs vattnet, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration