Colliers bakom uthyrning av Fabeges nya kontorskoncept

Fabege hyr ut den första ytan med deras nya nyckelfärdiga kontorskoncept NOW. Bakom uthyrningen står Colliers.

Skriven av Redaktionen 2022-11-15 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fabege och Colliers har precis inlett sitt samarbete och detta är den andra uthyrningen på kort tid.
Bild: Colliers


NOW-koncepet erbjuder en nyrenoverad och färdiginredd lokal där allting ingår, klart att flytta in. Konceptet eliminerar därmed kraven på hyresgästen att stå för sin egna kontorsinredning och service som ofta blir kostsamt för de mindre företagen. Konceptet möter helt andra behov än den traditionella uthyrningen och utmanar andra eftertraktade kontorskoncept.

– Det är otroligt roligt att stå bakom uthyrningen av Fabeges första NOW kontor. Vi ser allt fler bolag som söker ett nyckelfärdigt kontor och då är NOW ett perfekt alternativ, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers Sverige.

Denna uthyrning är startskottet för det nya konceptet. Det finns ytterligare två NOW-lokaler, en i Hammarby Sjöstad och den andra på Sveavägen 159 som är på 182 kvadratmeter. Dessa tre är pilotprojekten för konceptet och om det visar sig hållbart så har Fabege planer på att utveckla konceptet med fler NOW-kontor.

Fabege och Colliers har precis inlett sitt samarbete och detta är den andra uthyrningen på kort tid.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration